Nëndhesja 001

Nëndhesja 001

Pionieri 001

Riza Hasimi, Muci Fezga

Science Fiction & Fantasy

ePUB

2,7 MB

DRM: Wasserzeichen

ISBN-13: 9783748192190

Verlag: Books on Demand

Erscheinungsdatum: 24.01.2019

Sprache: Albanisch

Bewertung::
0%
3,99 €

inkl. MwSt.

sofort verfügbar als Download

Bitte beachten Sie, dass Sie dieses E-Book nicht auf einem Amazon Kindle lesen können, sondern ausschließlich auf Geräten mit einer Software, die epub-Dateien anzeigen kann. Mehr Informationen

Ihr eigenes Buch!

Werden Sie Autor*in mit BoD und erfüllen Sie sich den Traum vom eigenen Buch und E-Book.

Mehr erfahren
Te dashur lexues,
Ju do të lexoni një tregim, të cilin nuk keni mundur ta lexoni ndonjëherë deri më sot. Aq më tepër që ai është shkruar nga një nxënës që sapo ka hyrë në vitet e tij të adoleshencës. Ju do të njiheni jo vetëm me mundësinë e ndërtimit të një nëndheseje, të ngjashme me një nëndetëse, por edhe me strukturën e saj të jashtme, krejtësisht të padëgjuar ndonjëherë. Ju do të gjeni brenda librit se si u arrit të ndërtohej ajo dhe do të jenë spektatorë të udhëtimit të saj të parë në nëntokën e Atdheut tuaj. Do të kaloni në të gjitha vëndburimet nëntokësore të metaleve të rralla, të qymyrit, të naftës, të kuarcit e kështu me radhë. Nxënësit e shkollave 9 vjecare mund ta kenë si librin bazë të mësimit të gjeografisë.
Riza Hasimi

Riza Hasimi

Autori i tregimit fantasiko shkencor eshte pedagogu i universitetit te Tiranes, fizikani Riza Hasimi. Ka mbaruar universitetin e Tiranes, ka dhene leksione e drejtuar seminare ne Universitet, ka punuar per paisjet e ndricimit te studiove dhe skenave te Radiotelevizionit shqiptar, ka drejtuar departamentin e Metrologjise dhe peshematjeve ne Kryeministri dhe se fundi ka punuar nü Universitetin e Urbanes prane Cikagos ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Tregimin e ka shkruar ne moshen e adoleshences.

Muci Fezga

Muci Fezga

Muci Fezga eshte pensionist ne Austri, ka studiuar matematike ne MGU te Moskes dhe ka dhene leksione ne Universitetin e Tiranes.

Es sind momentan noch keine Pressestimmen vorhanden.

Eigene Bewertung schreiben
Bitte melden Sie sich hier an, um eine Rezension abzugeben.
Suchmaschine unterstützt von ElasticSuite